Продукти
icon-plane

Самолетни билети

Самолетните билети обикновено са най-големият разход в едно бизнес пътуване. С опита, който притежаваме, ние ще ви помогнем да минимизирате тези разходи. Нашата цел е минимум формалности и оптимизация на вашето време и разходи. Можете да използвате панела за онлайн резервации или да се обърнете към наш консултант за съдействие.
icon-hotel

Хотели

Мрежата от глобални хотелски доставчици ни дава достъп до повече от 800 000 хотела по целия свят. Това предполага наличието на най-ниски цени, които могат да включват допълнителни отстъпки и преференциални цени от нас, както и вашите директно договорени специални корпоративни тарифи. Можете да правите своите хотелски резервации чрез панела или с помощта на нашите консултанти.
icon-umbrella

Застраховки

Застраховката е основен и почти задължителен елемент от всяко бизнес пътуване. Винаги съветваме своите клиенти и партньори да подсигуряват своите пътувания с Skyjet и един от най-големите застрахователи AIG – най-доброто съотношение цена, покритие и качество на услугата.
icon-car

Коли под наем

В партньорство с най-добрите в бранша, Skyjet предлага автомобили под наем на гарантирано най-ниски цени. Издаваме ваучер, с помощта на който пътникът си спестява допълнителни формалности при получаване на колата. Организираме и трансфери от/ до летище, хотел и място, където сте си уговорили среща.
icon-train

Трансфери

Предлагаме трансфери до всяка точна на света.
icon-train

Корпоративни клиенти

Ние се занимаваме с организацията и управлението на вашите бизнес пътувания.
Управление на пътуванията

icon-help-circle

 

 

Висококачествено обслужване

За да отговорим на очакванията на бизнеса, ние гарантираме бързо обслужване от понеделник до петък – от 8 до 19 часа. Можете да се свържете с нас и в извънработно време, на мобилните ни телефони.