Бихте ли избрали да прекарате почивката си в къща на дърво?

Като деца, повечето от нас са си мечтали да имат къща на дърво, която да бъде безопасно убежище, далеч от досадните ни родители. Някой от нас все още мечтаят това. Интересен факт е, че в някои страни не смятат къщите на дърветата за екзотични, а за нещо, което е част от всекидневния начин на живот. В Нова Гвинея, например, жителите на североизточна Западна Папуа, живеят постоянно в такива къщи.

За тези, които се опитват да реализират своите детски мечти и търсят уединено място, на което да презаредят и да си починат, архитекти и дизайнери, в днешно време, предлагат невероятни къщи на дървета за тази цел. Голяма част от къщите, които ще видите във видеото се намират в Канада.

А за тези от вас, които са авантюристично настроени, в Berambing  – селце, позиционирано в планинският район Blue Mountains, който се намира в австралийския щат Нов Южен Уелс се предлагат настанявания в подобен тип къщи. Има различни видове къщи, според предпочитанията. Цената за двама, настанени в „Любовно студио“ е 628 австралийски долара ( 800 лв ) за 2 нощувки, като най-малкият брой нощувки, които можете да резервирате са 2.